avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Buna seara. Am si eu o nelamurire.
Este adevarat ca la urmatorul concurs de admitere in Barou, va fi un numar de locuri, sau se va desfasura ca pana acum?
Ultima modificare: Duminică, 17 Februarie 2008
Roxana Roxana, Consilier juridic
rozy, de unde esti?
referitor la intrebarea ta, nu cred ca e posibil... o data ce nu te prezinti la o proba, esti declarat respins. mi-e lene sa caut in lege, statut, dar in metodolgie la Bucuresti scrie clar:" Neparticiparea la una din probele de examen atrage eliminarea din examen".
appo, am gasit acum... Pt cei din Bucuresti, stiati de asta? "Baremul de evaluare si notare stabilit de Comisia de elaborare a subiectelor pentru
fiecare probă scrisă se afisează la localul de examen cu 15 minute înainte de încheierea
probei. În termen de 24 de ore de la afisare candidaÑii pot face contestaÑii la barem, care
se vor soluÑiona în cel mult 24 de ore de la expirarea termenului de contestare. Baremul
final se publică pe site si la sediul baroului."
nu cred ca a contestat careva baremul, si nici nu s-a afisat pe site ceva. mi se pare dubios ca noi nu putem vedea acum baremul.
Pe unde ati disparut cu totii?
Intr-adevar si mie mi se pare destul de dubios faptul ca pe site nu apare baremul. Acest aspect ridica un semn de intrebare si inevitabil ne face sa ne gandim cam in ce maniera au fost corectate lucrarile nostre...
rozy, esti idn buc? scuze ca insist, dar ai zis ca ai picat... S-au afisat cumva rezultatele sau banuiesti ca ai picat :O??
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Decembrie 2008
criss888, utilizator
Nu sunt din Bucuresti, sunt din Suceava. Am inteles ca luni se vor afisa la Bucuresti. Eu va doresc la toti sa vedeti in dreptul vostru ADMIS.
=D>FELICITARI!! TUTUROR!!!!=D>=D>=D>=D>=D>=D>=D>
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Decembrie 2008
cristina_d99, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)
Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere baroul prahova ContSters43587 ContSters43587 Sunt interesat sa stiu cam cum s-a desfasurat anul trecut examenul de primire la Baroul Prahova. Mai precis as vrea sa stiu cat de greu a fost si daca s-a ... (vezi toată discuția)