avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cheltuieli de judecata in insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cheltuieli de judecata in insolventa

Buna ziua! Cum se recupereaza cheltuielile de judecata in insolventa? Trebuie cerute prin cererea de admitere a acreantei? Se mai pot cere dupa afisarea tabelului preliminar? Se poate face o cerere pe care sa o depun la termenul de judecata urmator?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: bossman , utilizator 00:51, 18 Noiembrie 2010
se poate face contestati daca sunteti in termen si daca ati cerut cheltuielile prin cerere
DA ati dezvoltat foarte bine si corect raspunsul meu
Cum sa faci contestatie ????:O platesti taxa de 120,03 lei contestatia ca sa primesti (daca primesti ???) 120,03 lei :stunned:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distributie in faliment in lipsa unui tabel definitiv de creante MIXAM MIXAM Sold in contul de lichidare cca 500.000 lei Tabelul de creante nu cuprinde creantele salariale, sesizat sindicul de salariati pune in vedere adm jud sa refaca ... (vezi toată discuția)
Este instituită plata unei taxe judiciare sau altă taxa, pentru publicarea de cereri în buletinul procedurilor de insolvență ? viktorV viktorV Publicarea în Buletinul procedurilor de insolvență, a cererii numită „CONTESTAŢIE ÎMPOTRIVA TABELULUI PRELIMINAR/SUPLIMENTAR AL CREANŢELOR!”, ... (vezi toată discuția)
Pot cere suspendarea vanzarii? chrissrea chrissrea Buna ziua! Sunt administrator special al unei societati in faliment. Mentionez ca in calitate de fost actionar si salariat am si eu o suma de bani cu care ... (vezi toată discuția)