avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale REGISTRUL COMERTULUI
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

REGISTRUL COMERTULUI

imi poate spune si mie cineva ce trebuie sa contina dosarul de retragere a Asociatilor din administrarea societatii la Registrul Comertului
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:32, 13 Noiembrie 2010
Hotararea AGA de retragere din calitatea de administratori si desemnarea altui(altor administratori), declaratia noului administrator ca indeplineste conditiile legale pentru a-si desfasura activitatea, specimenul de semnatura al administratorului nou, copie dupa actul de identitate, act constitutiv actualizat si cerere de inregistrare in registrul comertului. Pentru hotarare trebuie sa aveti contor de cuvinte, deoarece se publica in Monitorul Oficial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociat unic- administrator pacepa_2001 pacepa_2001 Lo societate cu raspundere limitata, asociatul unic este in mod obligatoriu si administrator?Daca nu, cum se poate face modificarea....hotarare AGA?Trebuie ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pentru numirea unui nou administrator vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti ce documente sunt necesare la ONRC pentru revocarea din functie a unui administrator si numirea altui administrator. (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru schimbarea administratorului maria2424 maria2424 Buna ziua ! Ce acte imi trebuie la Registrul Comertului , pentru a schimba administratorul unei societati ? Multumesc ! (vezi toată discuția)