avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Acte necesare pentru schimbarea administratorului
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Acte necesare pentru schimbarea administratorului

Buna ziua !

Ce acte imi trebuie la Registrul Comertului , pentru a schimba administratorul unei societati ?

Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 21:12, 2 Iulie 2012
Hotarare AGA de revocare a administratorului si numirea altui administrator, act constitutiv actualizat, declaratie pe propria raspundere ca indeplineste conditiile pt a fi administrator, specimen de semnatura.
In completare: declaratia trebuie sa contina, pe langa mentiunile obisnuite si aceea ca accepta calitatea de administrator; copie dupa actul de identitate al persoanei desemnate ca viitor administrator; hotararea asociatilor trebuie sa contina puterile acordate si perioada de numire a administratorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente necesare pentru numirea unui nou administrator vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna ziua! Va rog frumos sa-mi spuneti ce documente sunt necesare la ONRC pentru revocarea din functie a unui administrator si numirea altui administrator. (vezi toată discuția)
Registrul comertului ADELA STROE ADELA STROE imi poate spune si mie cineva ce trebuie sa contina dosarul de retragere a Asociatilor din administrarea societatii la Registrul Comertului (vezi toată discuția)
Asociat unic- administrator pacepa_2001 pacepa_2001 Lo societate cu raspundere limitata, asociatul unic este in mod obligatoriu si administrator?Daca nu, cum se poate face modificarea....hotarare AGA?Trebuie ... (vezi toată discuția)