avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... indemnizatie copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

indemnizatie copil

sunt bugetara si momentan sunt in concediu crestere copil. daca imi dau demisia mai beneficiez de aceasta indemnizatie pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:13, 12 Noiembrie 2010
Contractul dvs. de munca este suspendat.Trebuie sa faceti o cerere de revenire la serviciu su dupa aceea sa va dati demisia.
da veti primi in continuare indemnizatia pana la implinirea varstei de 2 ani.
apropo de bugetari
a mai avut cineva castig de cauza in chestiunea
Diminuarea cu 25% a salariilor bugetarilor nu respecta prevederile legale. Vezi motivarea sentintei (Tribunalul Valcea)?

Daca faceti cerere de revenire la serviciu vi se va suspenda indemnizatia de crestere copil.
Maria Dorina Tarcea a scris:

apropo de bugetari
a mai avut cineva castig de cauza in chestiunea
Diminuarea cu 25% a salariilor bugetarilor nu respecta prevederile legale. Vezi motivarea sentintei (Tribunalul Valcea)?

Problema este ca nu salariile s-au diminuat cu 25% , ci veniturile realizate ... de altfel, in aceasta reducere au intrat si anumite drepturi care nu sunt prevazute de Legea nr.330/2009 si OUG nr.1/2010 fapt ce constituie o incalcare grava a legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reintoarcere in ccc - acte necesare getafolescu getafolescu In martie 2010 am intrat in crestere copil, iar in ianuarie 2011 am revenit la munca. Doresc ca de la 01.03.2011 sa renunt la serviciu si sa beneficiez din nou ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de insertie ostro14 ostro14 buna ziua,mai beneficiez de indemnizatia de inserctie,daca copilul sa nascut pe data de 17.09.2011,eu am intrat in concediu de crestere a copilului din data de ... (vezi toată discuția)
Perioada stimulentului de insertie crynaku crynaku tata daca solicita stimulentul de insertie ,pe perioada pana implineste copilul 2 ani,angajatorul il poate da afara din serviciu (vezi toată discuția)