Buna ziua!Am o nelamurire,daca vreau sa depun actele de divort si este ,sa zic asa,la mijloc un apartament este obligatoriu sa se puna in judecata avand in vedere ca intre noi 2 ar fi clar cui ii ramane celalalt cedand partea prin schimbarea contractului de vanz-cum?Dca se pune in judecata cat ar fi taxa de timbru sau taxe in general....multumesc pt.ajutor...:hm:
Divortul si partajul sunt 2 actiuni distincte. Partajul se poate introduce oricand dupa definitivarea divortului. Daca cei 2 soti se inteleg asupra partajarii bunurilor comune atunci nu este necesar a se face proces de partaj. Taxa de timbru este de 3% din valoarea bunurilor partajate.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Taxa de timbru
miki75
Buna seara, am si eu o nelamurire in legatura cu taxa de timbru care se plateste pentru un partaj judiciar IEªIRE DIN INDIVIZIUNE. Eu si sora mea am deschis ... (vezi toată discuția)
Divorț
mymy10
Divorțul și partajul la notariat are putere ca și cel de la tribunal? Trebuie ca unul din cei doi sa obțină o suta în cazul în care renunță la unele ... (vezi toată discuția)