avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbare incadrare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbare incadrare

Buna ziua,

un angajat apare pe CIM cu un COR vechi. I se face vreun act aditional pentru modificarea incadrarii si atribuirea celei noi sau se lasa asa?
Cel mai recent răspuns: suciu_diana , utilizator 18:58, 12 Noiembrie 2010
se va schimba cor-ul.
CLAR Diana!, orice modificare trebuie inscrisa intr-un ACT ADITIONAL de catre angajator,,aceasta este o OBLIGATIVITATE a sa; ex:salariu, functie,locul muncii, felul muncii.ATRIBUTIILE din -fisa postului etc,orice modificare ce tine de C.I.M , SEDIU UNITATII ,ADRESA SI NUMELE acesteia,,absolut orice modificare...iar una din atributiile tale? este sa depui copiile actelor care ti-au schimbat ex;adr., nume dupa casatorie /divort,alte precum FORMARE PROFESIONALA(bacalaureat.,orice certificat sau diploma )...BAFTA MULTA
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, din cate stiu si am mai citit, fisa de post a unui ... nicoleta.florescu nicoleta.florescu Buna ziua, Din cate stiu si am mai citit, fisa de post a unui salariat poate fi modificata prin incheierea unui act aditional. 1. Dar am o nelamurire: daca ... (vezi toată discuția)
Schimbare atributii ContSters217881 ContSters217881 Doresc sa obtin un punct de vedere pentru urmatoarea situatie; Mi s-a prezentat o fisa de post cu titulatura schimbata fata de cea din contract si fara ... (vezi toată discuția)
Modificarea felului muncii suciu_diana suciu_diana Buna ziua, in cadrul aceluiasi angajator se adauga atributii noi unui angajat, astfel ca el ajunge sa faca parte din 2 departamente complet diferite. ... (vezi toată discuția)