Bună ziua.
Vă voi expune sintetic problema ce trebuie să rezolv.
În anul 2003 am obţinut o hotărâre definitivă a CA Buc. prin care se constată NULITATEA ABSOLUTÃ a contractului de vânzare-cumpăre (făcut în baza L 112/1995) şi s-a dispus ca pârâţii să-mi lase în deplină proprietate şi posesie respectivul imobil.
-Pârâţii au făcut recurs şi au obţinut suspendarea judecăţii în baza art.244 alin.(1) pct.1..Recursul nu s-a judecat încă.
-În anul 2006 am înscris la OCPI hotărârea definitivă, cu sarcina privind dispoziţia instanţei,precum şi existenţa litigiului la ICCJ.
-În anul 2009, pârâţii ajută o rudă să-şi facă domiciliul stabil la adresa imobilului respectiv, respectiva persoană nelocuind în imobil ,nici acum.
Anul acesta , am solicitat şi mi s-a încuviinţat executarea silită a hotărârii definitive pe care am investit-o cu formula executorie.
După ce pârâţii au primit somaţia trimisă de executorul judecătoresc- deci, în timpul executării-, aceştia purced la înregistrarea la OCPI a unui contract de comodat pe care l-au incheiat cu o persoană fizică (contract înregistrat la un birou de avocat cu sediul intr-un alt judeţ decât judeţele de domiciliu a părtilor contractante, şi încheiat de părţi cu 6 luni mai înaintea înregistrării la OCPI)
La data convocării pentru evacuare, din parte debitorilor nu s-a prezentat nimeni, din partea COMODATAREI prezentându-se un avocat ce a făcut opoziţie la executare motivat de faptul ca, clienta sa nu este nominalizată în titlul executoriu. În aceste condiţii am încheiat un pv.prin care am acordat un termen nou peste 5 luni.,
CE AM DE FÃCUT MAI DEPARTE PE LINIA EXECUTÃRII ?
CUM POT OBŢINE NULITATEA ABSOLUTÃ A CONTRACTULUI DE COMODAT ªI CUM POT OBŢINE EVACUAREA SILITÃ , DIN IMOBILUL RESPECTIV, A COMODATEREI ?
Vă rog să-mi spuneţi pe ce motive de drept pot întemeia cerea în justiţie.
Dacă aveţi cunostinţă de vreun caz similar şi aveţi vre o hatărâre care să-mi ajute , poate mi-o puteţi trimite şi mie.
Adresa mea de E-mail este taticuvmp@yahoo.com
Vă mulţumesc foarte mult pentru sprijinul pe care -sper- mi-l veţi da