avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract Vinzare-Cumparare imobil catre unul dintre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract Vinzare-Cumparare imobil catre unul dintre copii

Mama mea m-ia vandut un apartament cu 5000 EUR, am facut contract de vinzare cumparare mama catre fiu poate fi atacat.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: lambeu , utilizator 11:29, 13 Noiembrie 2010
alti mostenitori ai mamei( copii, sot), pot ataca actul si au ceva sanse de reusita daca pretul e neserios sau nu l-ati platit, daca mama nu era in deplinatatea facultatilor mintale cand a semnat actul etc
La un an dupa ce am facut actul am duso la spital ca suferea de inima si dupa analize totale i s-a descoperit inafara de inima, un inceput de epilepsie si nu s-a putut sa se faca operatie la inima.
Va rog frumos explicati sensul pretului serios.

Multumesc
daca valoarea pe piata a ap era in momentul intocmirii actelor,sa zicem 40000 euro si dvs ati platit 5000...
Era de 30000 eur.
Fratele meu a primit de pe urma mamei noastre, pe care o demolase, un apartament cu 2 camere si o masina Dacia ,iar eu am fost repartizat impreuna cu mama intrun apartament cu 3 camere pe care l-am cumparat de la mama si acum pretinde ca are dreptul si la apartamentul meu.

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine pe cine mosteneste intru-n caz de semnatura luata cu forta Succesorul Succesorul Buna ziua. Suntem 3 copii (2 frati si o sora). Parintii nostri sunt actualmente decedati. Mama mea detinea un act de vinzare-cumparare pe o suprafata de ... (vezi toată discuția)
Solutie cumparare apartament la un pret mai mic decat pe piata mariusionutvoinea mariusionutvoinea Buna ziua , Am o cunostinta care, datorita problemelor financiare , este dispusa sa imi cedeze apartamentul pe care il detine , contra unei sume lunare de ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament in familie halesday halesday Daca un apartament in acest moment se vinde undeva la pret de maxim 39000-40000 RON pretul pietei..iar am niste datorii mari catre mama mea si ca sa nu am ... (vezi toată discuția)