Buna ziua! Vreau sa cumpar un apartament care are urmatoarea situatie: a fost dobandit acum 3 ani de catre tatal 90% si10 % fiul.Dupa un an moare tatal si se face succesiunea pe partea tatalui, cele doua surori cedeaza partea lor fratelui care devine unic mostenitor. Problema e ca nu au facut intabularea, eu cumpar cu prima casa si peste 2 zile semnam antecontractul. Intrebarea mea este daca semnez antecontractul inainte de intabulare sau intabularea se poate scoate si dupa, adica nu exista nici un risc pt mine? Si la ce trebuie sa fiu atenta cand semnez antecontractul, se poate specifica pe antecintract ca,, daca nu sunt actele in regula" sa se anuleze actul? Multumesc foarte mult
E de dorit sa existe intabularea, se va putea astfel si antecontractul dumneavoastra.
In antecontract puteti insera ce clauze doriti.
Vedeti cum stabiliti clauzele referitoare la avans. Luati-va masuri de precautie pentru situatia in care banca nu o sa va acorde creditul.
Buna ziua! Revin cu intrebarea:ce trebuie sa fac, sa astept pana e gata intabularea si apoi sa fac antecontractul sau sa trec in antecontract o clauza care sa-l oblige pe vanzator sa-mi puna la dispozitie intr-un termen x acest act. Si am mai aflat ceva despre apartament, are un balcon inchis si o debara daramata fara autorizatie. Ce sa fac in acest caz? multumesc foarte mult pt. eventuale raspunsuri
Antecontract
monik_a
Buna ziua! Pot semna antecontractul daca vanzatorul nu are inca intabularea facuta, mentionez ca vreau sa cumpar cu credit prima casa. multumec pt eventuale ... (vezi toată discuția)
Antecontract
clau&marius
Buna,
Sunt Claudia si am nevoie de ajutorul vostru intr-o prb de vanzare-cumparare: doresc sa cumpar doua camere (fara instalatie electrica, santiara,etc - ... (vezi toată discuția)