avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Contract de subantrepriza cu un strain!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Contract de subantrepriza cu un strain!!

Buna ziua
Am urmatoarea problema, daca ma poate lamuri cineva:
- un srl din Romania a incheiat un contract de prestari servicii management (de proiect) pt lucrari de constructii cu un srl din Romania
- acesta din urma doreste subcontractarea unei PF autorizate din Germania, dar contractul lor sa fie un contract accesoriu primului, iar legea contractului sa fie cea germana
- este ok? acest contract trebuie inregistrat la fisc in Romania?
Multumesc fffffffffffff mult
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 11:45, 22 Februarie 2008
Este ok. Trebuie specificat expres carei legislatii se supune acest contract.
Nu inteleg, daca este accesoriu nu se supune legii primului contract?
Fiind vorba de un strain, contractul trebuie inregistrat la administratia fiscala?

Multumesc
Accesoritatea nu tine de vointa partilor. Va fi un contract de sine statator, si poate fi supus unei legi straine.
Daca locul de prestare a serviciilor e inafara RO, nu trebuie inregistrat aici.
Ultima modificare: Vineri, 22 Februarie 2008
ContSters20980, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura externa persoana fizica Elsa60 Elsa60 Buna seara , Am incheiat un contract de consultanta marketing, management , sales cu o firma din Germania pentru 3 luni .Conform acelui contract beneficiez ... (vezi toată discuția)
Contract aditional,contract accesoriu brio brio care este deosebirea intre cele doua tipuri de contracte?Va rog raspuns si pe e-mail (vezi toată discuția)
Desfasurare activitate srl-d in strainatate ianos_cosmin ianos_cosmin de curand am deschis un srl-d cu scopul de a putea presta servicii in constructii in italia.sunt intr-un stadiu avansat,respectiv am finalizat inscrierea ... (vezi toată discuția)