Buna tuturor. Zilele trecute ma-m lovit de o mica problema, la care sper sa gasesc un raspuns cat mai urgent. M-am angajat la o firma pe data de 16.10.2010, intre timp mi-am gasit in alta parte, unde salariul este mai bun , conditii mai bune de munca, etc, etc .... Vreau sa aflu daca sunt obligat sa stau in preaviz 15 zile muncitoareX-(, avand in vedere ca nu am nici 1 luna de la data semnarii contractului de munca? Ce "piedici" pot intampina. Astept urgent raspunsurile dumneavoastra.
Art. 3 - (1) Libertatea muncii este garantată prin Constituţie. Dreptul la muncă nu poate fi îngrădit.
(2) Orice persoană este liberă în alegerea locului de muncă şi a profesiei, meseriei sau activităţii pe care urmează să o presteze.
(3) Nimeni nu poate fi obligat să muncească sau să nu muncească într-un anumit loc de muncă ori într-o anumită profesie, oricare ar fi acestea.
(4) Orice contract de muncă încheiat cu nerespectarea dispoziţiilor alin. (1) - (3) este nul de drept.
2. Asadar nu va faceti probleme daca firma va pierde sau nu contracte deoarece este foarte greu de dovedit ca dvs. sunteti cauza. Nici nu cred ca angajatorul va lua in calcul o asemenea varianta.
Somaj
VLADUTZA07
Se mai poate angaja intr-o firma o persoana care beneficiaza de somaj ca urmare a desfiintarii postului? Este vorba de acceasi firma. Se mai poate angaja pe ... (vezi toată discuția)
Demitere
etves_tiberiu
Buna ziua!
Am rugamintea sa ma ajutati intr-o privinta. Daca imi dau demisia de la locul de munca beneficiez de somaj sau trebuie sa fiu demis pentru asta, ... (vezi toată discuția)