avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata salarii compensatorii dupa anulare decizie de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata salarii compensatorii dupa anulare decizie de concediere

Am fost concediat in baza art.65(1) CM, sunt in proces cu societatea pentru anularea deciziei de concediere. Conform contractului colectiv pe ramura societatea trebuia sa imi dea 2 salarii compensatorii pe care nu mi lea dat. Intrebarea este daca castig procesul adica reintegrarea + sumele de bani de care as fi beneficiat de la concediere pana la reintegrare, pot actiona iarasi societatea in instanta pentru cele 2 salarii compensatorii?
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 20:38, 13 Noiembrie 2010
adica sigur pot actiona societatea iarasi in instanta, ideea este daca am sanse sa castig?
Daca instanta va dispune anularea deciziei de concediere si reintegrarea dvs, atunci nu mai aveti cum sa mai solicitati plata salariilor compensatorii...
puteti explica de ce, adica in momentul cand m-au concediat trebuia sa imi dea si 2 salarii compens., salarii pe care eu nu le-am primit. Sa inteleg ca daca mi se plateau cele 2 salarii, trebuie sa le dau inapoi daca castig procesu?
Vad ca ati inteles .. in caz de castig, trebuia sa inapoiati acele salarii inapoi.
Ati putea merge ..cum se spune in popor la doua capete ... sa solicitati instantei anularea deciziei , reintegrarea si plata drepturilor salariale, iar in cazul in care constata ca decizia este legala plata salariilor compensatorii.
I cam tarziu sa merg acum la 2 capete, nu vreau sa o mai lungesc, si nici nu am de gand sa pierd. Oricum eu sant de alta parere, cele 2 salarii trebuiau sa mi le acorde cand am fost concediat, deci in opinia mea datoria lor fata de mine tot ramane, dar poate ma insel. Multumesc pt. raspuns

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca- desfiintare societate ContSters47405 ContSters47405 Buna ziua, O societate emite o decizie de incetare a contractului de munca conf. art. 65 (1 Codul Muncii fara a acorda preaviz angajatului, si nici plati ... (vezi toată discuția)
Reintegrarea in munca - situatia putin atipica.rog opinii. RobinHood RobinHood Buna ziua. Am mai multe intrebari in privinta procedurii de reintegrare a unor salariati care au castigat, in prima instanta , procesul (urmeaza ... (vezi toată discuția)
Explicarea unei hotarari judecatoresti Roxana83 Roxana83 Buna ziua , tocmai am aflat pronuntarea intr-un litigiu de munca si nu inteleg in totalitate pronuntarea , mai bine zis daca am castigat reintegrarea cu ... (vezi toată discuția)