avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vizualizare dosar la parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vizualizare dosar la parchet

Buna.
La inceputul anului unul dintre parintii mei a murit intr-un accident rutier. Dosarul a fost transmis la Procurorul care se ocupa de caz in luna iulie. Deoarece de atunci nu mai avem contract cu niciun avocat, nu avem nicio stire despre starea dosarului. Ca si parte vatamata, pot sa am acces la dosar daca toate cercetarile s-au incheiat? Sau doar prin avocat?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:29, 16 Noiembrie 2010
Asta inseamna ca nu s-a incheiat faza de urmarire penala.
Luati din nou legatura cu avocatul.
Aveti dreptul legal sa solicitati procurorului responsabil ,sa va comunice stadiul cercetarilor,eventual solutia dispusa in cauza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politist lenes robertsega32 robertsega32 pe la inceputul anului am facut o plangere penala. Prejudiciul este destul de mare (vreo 50.000 euro). S-a deschis dosar penal la parchet (mi s-a comunicat) ... (vezi toată discuția)
Stadiu dosar penal costel58 costel58 Am facut o cerere la politie pentru aflarea stadiului unui dosar penal aflat in faza de urmarire penala in rem . Mi s-a transmis un raspuns prin care sunt ... (vezi toată discuția)
Plangere penala fara raspuns roxanam79 roxanam79 Buna am si eu o problema daca se poate sa ma ajutati am facut o plangere penala la parchet privind distrugere,incalcarea dreptului de proprietate,organul de ... (vezi toată discuția)