avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Urgent prelungire CIC!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Urgent prelungire CIC!

Buna ziua.
Doresc sa imi prelungesc CIC cu inca un an. As vrea sa imi spuneti daca trebuie sa depun la angajator o cerere de prelungire a suspendarii sau suspendarea initiala trebuie anulata si apoi facuta suspendarea din nou? Daca e vorba de al doilea caz, aceste 2 operatiuni se fac in aceeasi zi? Copilul meu s-a nascut in 24 decembrie. Incepand cu ce data se va prelungi suspendarea?
Va multumesc din suflet.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:12, 14 Noiembrie 2010
Despre ce suspendare vorbiti? ati nascut si al doilea copil?
Nu, e vorba de prelungirea CIC pana la 3 ani pt copilul cu handicap.
1.Faceti o cerere catre angajator, la care adaugati o copie dupa certificatul de handicap al copilului, si solicitati prelungirea suspendarii CIM pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului.
2. Nu e nevoie sa treceti data de la care se prelungeste CCC.
Ultima modificare: Duminică, 14 Noiembrie 2010
Valeriu TUDOR, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu copil handicap 3 ani Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O salariata se afla in CIC pana la implinirea copilului a varstei de 2 ani. In interiorul acestei perioade copilul a fost incadrat cu grad handicap. Doreste ... (vezi toată discuția)
Ccc pentru copil cu handicap florenta_22 florenta_22 Pe 4 decembrie 2009 am nascut prematur,am stat cei 2 ani cu copilul in CCC iar din cauza unor probleme cu copilul am intrat in comisie si voi mai sta inca un ... (vezi toată discuția)
Prelungire ccc de la 2 la 3 ani elam elam Buna dimineata! O salariata are cim suspendat de duratan 05.10.2013 - 16.06.2015 pentru concediu ingrijire copil pana la implinirea varstei de 2 ani. Astazi ... (vezi toată discuția)