avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii CONTABILITATE
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

CONTABILITATE

Sunt economist,sunt angajata la o soc.cu contract de munca 8 ore.
Daca eu mai tin evidenta contabila si la alte societati la care am contract de conventie civila de cate 2 ore /lunar, ce declaratii trebuie depuse(referitor la conventiile civile,si tanand cont ca sunt salariata deci mi se retine si depune -sanatate,somaj,CAS..........)
Multumesc,astept raspuns
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 15:35, 14 Noiembrie 2010
din ceea ce inteleg de la dvs ... aveti cim cu timp partial de 2 ore/zi, astfel intocmiti state de salarii si declaratiile aferente similar ca acolo unde sunteti cu norma intreaga

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite la o asociatie de proprietari chrissttina1982 chrissttina1982 buna ziua! cum se calculeaza salariul net intr-o conventie civila cu 4 ore pe zi la o asociatie de locatari, tinand cont ca angajatul mai are un contrcta de ... (vezi toată discuția)
Urgent intrebare YNAA YNAA Din cate stiu contractul de prestarii servicii nu beneficiaza de o reglementare speciala. Stie cineva de un timp min. sau max. impus (prin vreo norma legala) ... (vezi toată discuția)
Contributii de plata pentru conventii civile cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, La o asociatie de proprietari, exista conventii civile pentru administrator si pentru femeia de servici. Care sunt contributiile ce se retin, avand ... (vezi toată discuția)