avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii declaratii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

declaratii

sunt salariata cu cim de 8 ore la care imi platesc totte contributiile (sanatate cas somaj,...), mai am si un alt contract de conventie civila la care mi se retine doar 16%(asa a fost pana iulie 2010, nu stiu ce sa fac). trebuie sal declar si sa mi se retina pentru fondu de sanatate ,cas ,somaj? multumesc astept raspuns
Cel mai recent răspuns: Alexandru Stefan , Consultant fiscal 17:14, 16 Noiembrie 2010
Da, 32% in total

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii de plata pentru conventii civile cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, La o asociatie de proprietari, exista conventii civile pentru administrator si pentru femeia de servici. Care sunt contributiile ce se retin, avand ... (vezi toată discuția)
Contabilitate ContSters177296 ContSters177296 Sunt economist,sunt angajata la o soc.cu contract de munca 8 ore. Daca eu mai tin evidenta contabila si la alte societati la care am contract de conventie ... (vezi toată discuția)
Cass,pentru administrator imobile la asociatie de proprietari,pensionar fratila mihaela fratila mihaela Am primit o Decizie de impunere a CASS, pe perioada2010-2012 . In martie 2011, As.de proprietari a solicitat relatii la CASS , privind obligatiile de plata. ... (vezi toată discuția)