avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... termen de recurs expirat din neglijenta avocatului ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

termen de recurs expirat din neglijenta avocatului ?

Stimati Domni ,
In baza titlului executoriu al unui bilet la ordin apartinand societatii mele (dar care nu a fost completat si semnat pentru avalizare de mine ca administrator al societatii ) s- a inceput executarea silita prin scoaterea la licitatie a unui imobil proprietatea mea – respectiv cota de 950 mp dintr o suprafata totala de 13 000 mp intravilan. Achitand cautiunea ceruta am suspendat provizoriu executarea silita , conf art 403 al 1 C.pr.civ. urmand ca avocatul sa deschida o actiune penala impotriva petentului , contestand atat existenta vreunei datorii sau obligatii cat si veridicitatea semnaturii de avalizare . Asigurandu- ma ca nu este nevoie de plangere penala ci ca este mai bine sa ramanem pe cauza civila avocatul a cerut verificarea de scripte . Solutionarea dosarului meu am descoperit- o EU pe portalul judecatorie si tot EU am fost cel care i- am comunicat avocatului hotararea ?! Mi- a spus ca este foarte surprins de toata situatia dar sa stau linistit ca redactarea si comunicarea sentintei dureaza uneori si 2-3 luni si la recurs sigur vom avea castig de cauza. L- am rugat sa depuna urgent cerere de recurs si eventual de stramutare a procesului . In urma cu cateva zile, primesc un SMS de la avocat ‘’ termenul de apel este expirat de 2 saptamani , sentinta este definitiva si trebuie platiti banii ‘’ . De atunci incerc in zadar sa iau legatura cu avocatul dar fara nici un rezultat !!!!! Va rog mult ,ce ma sfatuiti sa fac ?
Cu multumiri,
Alfred
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:23, 15 Noiembrie 2010
Daca nu l-ati platit pt redactarea caii de atac nu se pune deoarece nu stiti daca nu v-a facut chitanta in baza contractului.
Sub aspect moral ar fi putut sa va ajute daca ati fost de buna credinta si nu ar fi avut temerea ca nu ii veti plati redactarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de recurs expirat din neglijenta avocatului ? alfredp alfredp Stimati Domni , In baza titlului executoriu al unui bilet la ordin apartinand societatii mele (dar care nu a fost completat si semnat pentru avalizare de ... (vezi toată discuția)
Avocatul are datoria de a citi hotărârea judecătorească după ce este dată? Gloria S Gloria S Buna ziua, Dupa ultima infatisare la tribunal in cadrul unui proces, hotarea a ramas in pronuntare. Seara, solutia a fost postata, pe scurt, pe portalul ... (vezi toată discuția)
Recuperare onorariu avocat victoria_alba victoria_alba Buna dimineata! Am castigat un proces in care am avut calitatea de parata, l-am castigat. S-a facut recurs de catre reclamant. Bine-nteles ca am platit ... (vezi toată discuția)