avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Efectuarea controlului in timpul concediului medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Efectuarea controlului in timpul concediului medical

Conform celor votate marti in camera deputatilor, mai au voie reprezentantii Casei de Sanatate si ai Companiilor sa efetueze controale, daca nu de cand intra in vigoare?
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 09:28, 15 Noiembrie 2010
Auzisem si eu ca s-ar desfiinta politia concediilor medicale. Dar ramane in continuare ce ati scris mai sus banuiesc
Buna ziua !
Intrarea in vigoare a unei legi sau modificarilor aduse legii este de la data publicarii in Monitorul Oficial al Romaniei sau de la o data expres prevazuta in lege.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil-schimbari adriana12_12 adriana12_12 Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca noul proiect de lege privind indemnizatia crestere copil se aplica si pentru mamele in concediu dar cu optiunea fara ... (vezi toată discuția)
Termen de intrare in vigoare a unei legi user11 user11 Buna seara, Din putinele mele cunostinte juridice, stiu ca o lege care este propusa dezbaterii are o durata minima de \"trecere\" prin parlament de vreo 90 de ... (vezi toată discuția)
Modificări la legea adopției Mihai2811 Mihai2811 Au fost afoptate mdificarile la kegea adoptiei / au intrat in vigoare modificarile propuse de guvern in 2018 ? Multumesc Mihai onofrei (vezi toată discuția)