avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Castig de cauza la Tribunalul Valcea....
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Castig de cauza la Tribunalul Valcea....

Care credeti ca va fi deznodamantul in cazul proceselor de la Tribunalul Valcea prin care s-a dat castig de cauza salariatilor (referitor la reducerile de 25% ).Credeti ca "verdictul" dat de Curtea de Apel va fi la fel de pozitiv pentru salariati???
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 17:15, 15 Noiembrie 2010
exista art. 322 pct. 7 c.p.c. si art. 282 c. mun.
ctynn a scris:

exista art. 322 pct. 7 c.p.c. si art. 282 c. mun.

Art.322 pct.7 C.proc.civ. chiar credeti ca este aplicabil ? .. pai sa vedem conditiile in care este admisibila revizuire pe acest motiv, daca dvs il invocati.
aceleasi parti adica angajat si angajator aceasi cauza: drepturi salariale.
ctynn a scris:

aceleasi parti adica angajat si angajator aceasi cauza: drepturi salariale.

Mesajul postat de mine nu se refera la o astfel de situatie ...citez: *de ce Trib.Valcea a dat castig de cauza , iar Trib.Iasi nu ....*
raspuns: pentru ca nu au fost formulate aceleasi aparari~

Alte discuții în legătură

Cale de atac simo79 simo79 Buna seara si La multi ani! am nevoie de un raspuns din partea dvs. din nou . Ce cale de atac poate fi urmata in cazul unei decizii civile irevocabile ... (vezi toată discuția)
Revizuire decizie tribunal obiect fond funciar Adriana B Adriana B Desi am castigat in prima instanta, judecatoria admitandu-mi cererea de reconstituire a dreptului de proprietate in baza Legii nr. 18/1991, comisia locala a ... (vezi toată discuția)
Cerere de revizuire,va rog urgent araoil araoil Am avut 2 procese pe rol.Procesul 2, perioada 01.06.2008 pana la zi.In acest proces s-a anulat decizia de concediere abuziva,de primit drepturi salariale din ... (vezi toată discuția)