avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... amanare proces
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

amanare proces

poimaine o sa am procesul de divort avocatul meu nu a depus intampinare si cerere reconventionala ! nu stiu ce sa cred despre el, as putea cumva amana procesul sau se pot depune si in ziua procesului? va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 16:38, 15 Noiembrie 2010
De regula,orice intampinare se introduce la instanta cu cel putin 5 zile inainte de termen
Daca detineti motive temeinice,aveti dreptul ,la termen sa solicitati instantei amanare si acordare de nou termen de judecata
Atata intampinarea cat si cererea reconventionala pot fi depuse si la termenul de judecata fixat, nu este cazul sa intrati in panica.;)
Stie avocatul dvs. ce are de facut.

Ultima modificare: Luni, 15 Noiembrie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen impacare divort alexandru0104 alexandru0104 buna ziua!as dori sa ma ajutati cu o informatie daca se poate...sotia mea a depus o cerere de divort si avem termen pe 18.02.2013...intre timp am facut o ... (vezi toată discuția)
Intampinare la a 2-a infatisare se poate? lana51 lana51 intr-un proces cu Asociatia de proprietari, s-a amanat cauza pe o alta data! cum se cheama actiunea pe care o pot face impotriva reclamantului? se numeste tot ... (vezi toată discuția)
Divort- parti cypy cypy intr-un procesul de divort trebuie sa se prezinte ambele parti la termene ? (vezi toată discuția)