avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... tergiversare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

tergiversare

buna ziua.puteti sa ma ajutati cu un raspuns?ce anseamna comisia de abuzuri?vreau sa stiu daca pot sa fac o plangere de tergiversare politistului.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:24, 15 Noiembrie 2010
In situatia in care apreciati activitatea politistului ,in dezacord cu interesele dvs ,aveti dreptul legal a sesiza activitatea/aspectele care va nemultumesc ,direct esalonului ierarhic superior politistului in cauza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere împotriva primarului fãrã nici un rãspuns ContSters54823 ContSters54823 Sunt consilier local într-o comună şi în urma unor abuzuri repetate ale primarului, am făcut o plângere la poliţia din localitate. Plângerea am depus-o ... (vezi toată discuția)
Inregistrare sesizare ioan-s ioan-s Buna Seara.Am si eu cateva nelamuriri.Este legal sau ilegal ca sotul unei persoane sa se prezinte la o instituitie publica cu o cerere pt.sotie,formulata de ... (vezi toată discuția)
Armata werner werner buna seara. am fost functionar public si acum lucrez ca ofiter -- am fost declarat admis in urma unui concurs in anul 2007-- intr o structura ... (vezi toată discuția)