avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare

Buna ziua! Cine poate sa-mi spuna daca conform CCM 2007-2010 se mai acorda salariul mediu pe unitate la nastere?Pentru ca am inteles de la angajator ca NU , deoarece in ordonanta 118 pe 2010 scrie nu se mai acorda. Eu am nascut pe 30 septembrie2010.Va rog cine stie de acest drept sa-mi raspunda.
Cel mai recent răspuns: o_persoana , utilizator 08:39, 8 Februarie 2011
in prima cerere am mentionat art. si aliniatul din CCM, si a fost respinsa, acum am vb. cu secretara...ma "sfatuia" sa ma interesez pe acest site.....spunandu-i ce raspuns am primit....a spus ca va vedea , se va mai interesa....
Sa inteleg ca sunteti angajata unei primarii?
Daca da e mai simplu... nu-s atatia sefi:)
nu, nu...mai rau ...invatamant de 20 ani#-o
S-a acordat acest salariu pentru mamicile care au nascut pana la 31 august. Este aplicabila ordonanta.
Unde este precizat????? CCM este in vigoare pana in dec. 2010...si semnat acordul cu unitatea la care lucrez....

Alte discuții în legătură

Indemnizatie nastere elizaelena elizaelena se mai acorda vreo indemnizatie la prima nastere/ trusou?pentru ca stiu ca acum cativa ani se acorda... (vezi toată discuția)
Trusou nastere oana8989 oana8989 buna ziua.la nastere se mai da ceva trusou de la primarie?multumesc (vezi toată discuția)
Drepturile mamei Elena Bumbeş Elena Bumbeş Am nascut in ianuarie si as dori sa stiu daca se mai acorda ajutorul de la primarie pentru nou nascuti?? (vezi toată discuția)