avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... radiere interdictie instrainare in baza legii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

radiere interdictie instrainare in baza legii Voiculescu

In anul 2004 am cumparat un apartament, in care locuiam ca si chirias, in baza Legii 112/1995 si a Legii 10/2001, proprietarul neavand dreptul la restituirea in natura in baza acelorasi legi. Am intabulat apartamentul in cartea funciara si mi s-a inscris interdictia de instrainare pe timp de 10 ani. Anul trecut a aparut Legea 1/2009 (Legea Voiculescu) care a abrogat aceasta interdictia de instrainare. As vrea sa stiu daca pe baza acestei legi pot radia din cartea funciara aceasta interdictie pentru a putea vinde apartamentul.

Alte discuții în legătură

Vanzare casa legea 112 gabytza07 gabytza07 buna ziua. as dori sa stiu care sunt pasii care trebuiesc facuti pentru a vinde o casa cu fosta lege 112, in cazul in care mai sunt rate de platit la primarie, ... (vezi toată discuția)
Case nat legea112 revendicate de culte raressi raressi salut daca stie cineva daca legea 1 sau voiculescu se aplica si caselor rev de culte (vezi toată discuția)
Anulare procura de vanzare imobil bukinst bukinst In cazul unei cereri de restituire imobil la Legea 10/2001 /in Bucuresti/ am solicitat constatarea nulitatii absolute in cazul imobilului pe care l-am ... (vezi toată discuția)