avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale am primt o amenda de la i.t.m
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

am primt o amenda de la i.t.m

:(pentru ca nu am platit salariatu .dar a esit lipsa in gestiune si e depusa declaratie la politia economica in curs de ancheta .au dreptu sami de-a amenda cat timp e in curs de ancheta
Cel mai recent răspuns: Marquez , utilizator 16:01, 16 Noiembrie 2010
Buna ziua,

Va voi raspunde tot cu o intrebare: Cat timp este in desfasurare ancheta aveti dumneavoastra dreptul sa nu platiti salariatul/salariatii ?

Intradevar dumneavoastra poate intuiti (sau poate chiar aveti si dovezi in acest sens) ca acel salariat se face responsabil de lipsurile din gestiune, insa in Romania exista prezumtia de nevinovatie. Asadar pana la finalizarea anchetei si obtinerea unei hotarari definitive nu aveti dreptul sa nu platiti angajatul.
Trebuie respectat contractul de munca. Vine sa munceasca, il platiti.
#-o #-o#-o#-o#-o au dreptu sati de-a amenda chiar daca salariatu a esit lipsa in gestiune...
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2010
Marquez, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit ameda de la i.t.m simion nicoleta simion nicoleta am primit prin posta la sediu procesul verbal ne cu amenda de 3000 ron.pentru ca nu am platit un angajat .a esit lipsa in gestiune 5400 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, lucrez ca vanzatoare de 3 luni la un magazin mixt ... FlorentinaCr FlorentinaCr Buna ziua, lucrez ca vanzatoare de 3 luni la un magazin mixt de cartier, suntem 2 fete plus din cand in cand familia sefei (administratorul ma anuntat ca vom ... (vezi toată discuția)
Contract de munca suspendat.va rog putin ajutor. avram.razvanalex avram.razvanalex Buna ziua, Apelez la dumneavoastra in speranta ca ma puteti ajuta putin in legatura cu situatia in care ma aflu. M-am angajat in data de 07.03.2008 la o ... (vezi toată discuția)