avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pers prinsa cu canepa!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pers prinsa cu canepa!

Buna ziua...in urma cu 2 luni am fost prin cu 2 kg de canepa la mine, eram cu inca 4 prieteni si ne a prins politia.Ne au dus la sectie am dat niste declaratii dupa care ne au lasat sa plecam.Dupa 3 sapt am primit citatie acasa in calitate de faptuitor sa ma prezint la politia din municipiu.Am fost la politie am dat niste declaratii spunand adevarul exact cum a fost, de unde am luat etc.Dupa alte 2 saptamani am primit din nou citatie in calitate de invinuit sa ma prezint la tribunal.Sunt cam speriat, este prima abatere nu am mai avut antecedente.Imi puteti spune cam ce s ar putea intampla? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:18, 15 Noiembrie 2010
parerea mea e ca ar trebui sa va zbateti mai mult ca sa scapati de acest dosar.
simplul fapt ca stati acasa si asteptati citatii nu va rezolva problema.
care DIICOT va ancheteaza, din ce judet?
Sa stim si noi, cum zicea si domnul coleg, blandetea cu care ati fost tratat ne face curiosi... La Timisoara DIICOT ul cere arestarea si pentru 10-20 grame...
Ultima modificare: Luni, 15 Noiembrie 2010
Adrian Stan, Avocat
Nu cred ca este posibil ce a zis userul.
Doar daca era canepa simpla...si nu indiana...ca sa o numim asa in terminologia cunoscuta amplu...
Probabil ca era curios ce s-ar intampla...
Vroia sa afle pedeapsa...;)
:D Da, probabil este o intrebare preventiva...
DIICOT ul din judetul Sibiu...si da era canepa simpla.

Alte discuții în legătură

Consum/trafic de droguri vlady_alive vlady_alive ce parere aveti despre arestarea unui tanar de 19 ani care a fumat cu prietenii la chefuri cate o tigara-doua de hasis..(fara a le cere vreun ban in ... (vezi toată discuția)
Posesie de droguri de risc in vederea consumului pricop_cristinel pricop_cristinel Am fost trimis in judecata pentru\\"posesie de droguri de risc in vederea consumului\\", dupa ce la o perchezitie la domiciliu au gasit cantitatea de 0,29 ... (vezi toată discuția)
Este posibila pedeapsa cu suspendare? anda73 anda73 buna seara,daca puteti sa ma ajutati cu raspunsuri intr-o problema.este vorba despre un tanar care a fost arestat pt cumparare de droguri.Din cele aflate de ... (vezi toată discuția)