avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pers prinsa cu canepa!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pers prinsa cu canepa!

Buna ziua...in urma cu 2 luni am fost prin cu 2 kg de canepa la mine, eram cu inca 4 prieteni si ne a prins politia.Ne au dus la sectie am dat niste declaratii dupa care ne au lasat sa plecam.Dupa 3 sapt am primit citatie acasa in calitate de faptuitor sa ma prezint la politia din municipiu.Am fost la politie am dat niste declaratii spunand adevarul exact cum a fost, de unde am luat etc.Dupa alte 2 saptamani am primit din nou citatie in calitate de invinuit sa ma prezint la tribunal.Sunt cam speriat, este prima abatere nu am mai avut antecedente.Imi puteti spune cam ce s ar putea intampla? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:18, 15 Noiembrie 2010
Eu nu prea inteleg cum a primit citatie la Tribunal ca invinuit:D??? Dar ma rog, ideia este ca fara un avocat bun lucrurile se pot complica. Asa cum au spus si colegii... o asemenea cantitate nu prea este compatibila cu cercetarea in stare de libertate... cel putin in viziunea Parchetului din Bucuresti:)

Av. Claudiu Sroin Feteanu
Deci totusi e inceputa urmarirea. Probabil e o cantitate foarte mica de THC...?
Da posibil...iar pe citatie scrie articolul 4 alin 1 din legea 143/2000!
aia e detinere pentru consum. Pedeapsa e destul de redusa si sunt sanse mari de suspendare
Si mi ar putea da 2 ani de inchisoare cu suspendare? tinand cont ca sunt la prima abatere,sunt student etc...si in caz ca da mai pot parasi tara timp de 2 ani?

Alte discuții în legătură

Consum/trafic de droguri vlady_alive vlady_alive ce parere aveti despre arestarea unui tanar de 19 ani care a fumat cu prietenii la chefuri cate o tigara-doua de hasis..(fara a le cere vreun ban in ... (vezi toată discuția)
Posesie de droguri de risc in vederea consumului pricop_cristinel pricop_cristinel Am fost trimis in judecata pentru\\"posesie de droguri de risc in vederea consumului\\", dupa ce la o perchezitie la domiciliu au gasit cantitatea de 0,29 ... (vezi toată discuția)
Este posibila pedeapsa cu suspendare? anda73 anda73 buna seara,daca puteti sa ma ajutati cu raspunsuri intr-o problema.este vorba despre un tanar care a fost arestat pt cumparare de droguri.Din cele aflate de ... (vezi toată discuția)