avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... proprire pe cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

proprire pe cont

buna seara am si eu o intrebare daca am datorii la o banca si m-au dat in judecata si mi s-a pus poprire pe conturi prin hotarare judecatoreasca poate sa mi blocheze si contul in care mi se livreaza alocatia? daca da imi pot muta alocatia pe numele copilului de 17 ani ?adica s-ai fac lui un cont si sa ridice el alocatia?
multumesc ptr raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: mihaela daniela , utilizator 16:55, 15 Noiembrie 2010
Contul de alocatie nu poate fi afectat de poprire...
multumesc pentru raspuns!dar ce mi se poate intampla daca eu chiar nu am nici un ban in alte conturi si nici locuinta pe numele meu nu am dar un executor judecatoresc delegat de banca ma tot bombardeaza cu hartii ca mi se executa silit bunurile imobile si mobile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire din cauza unui credit de nevoi personale din 2008 isty1981 isty1981 Am primit o notificare de la banca cum ca s-a facut o poprire pe contul meu din partea unui executor judecatoresc. Este vorba despre un credit din 2008, luat ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu Rares 123456 Rares 123456 Bună ziua, În urmă cu câteva luni am fost girant la cineva într-un contract CAR. Ideea e ca persoana respectivă nu și-a onorat obligațiile de ... (vezi toată discuția)
Lamuriri executare silita anadanuta anadanuta Buna ziua. Am doua credite la doua banci diferite. Pentru unul din ele am mai mult de 500 de zile in intarziere iar ptr al doilea am 140 de zile. Inca nu am ... (vezi toată discuția)