avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... insolventa
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

insolventa

Buna seara! Am lucrat la o firma care a intrat in insolventa si nu mi s-a mai platit ultimul salariu. Ni s-a spus sa facem o sesizare la itm. Am lucrat la galati, dar adresa mea din buletin este din braila, unde trebuie sa las sesizarea
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 19:39, 15 Noiembrie 2010
buna seara, interesati-va de numarul dosarului de insolventa , luati legatura cu persoana care a fost numita de instanta pentru a gestiona dosarul si formulati o cerere de inscriere la masa credala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariala dan.parnavel dan.parnavel buna ziua. am incheiat activitatea la o SC, si nu mi s-a mai platit salariul pe ultima luna de lucru si nici concediul pe anul in curs. mentionez ca am in ... (vezi toată discuția)
Firma insolventa ioana2525 ioana2525 Am lucrat la o firma care a intrat in insolventa. Am de recuperat bani de la ei. Cum procedez? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Recuperare remuneratii ContSters277422 ContSters277422 Buna ziua. Pe scurt: am lucrat intr-o companie destul de mare, privata, de la care am de recuperat 10005.00 lei insemnand salariile din ultimele luni lucrate. ... (vezi toată discuția)