avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... comunicare catre mostenitori
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

comunicare catre mostenitori

Asa se numeste actul pe care l-am primit prin posta , recomandat, de la banca in urma decesului tatalui meu care avea un contract de credit in derulare.. Nedumerirea mea este ca aceasta comunicare nu am primit-o in plic si nici nu am semnat nimic. Doar mi s-a inmanat. Este normal sa nu fie in plic, la urma urmei sunt date confidentiale acolo pe care acum toata lumea pe care o cunoaste postasul le-a aflat de la acesta, nu? Sunt scrise acolo date precum numarul contractuuli de credit, numarul de cont, valoarea creditului si cat a mai ramas de plata etc. Asa se inmaneaza acte de genul acesta?
Multumesc pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 19:15, 15 Noiembrie 2010
Banca trimite actele cum vrea. Nu exista o impunere din partea vreunei legi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada inmanare posta Isabela30 Isabela30 In data de 09.11.2018 am primit un plic de la judecatorie sa depun intampinare in 25 de zile Mentionez ca poștașul are obiceiul să trimită plicurile pe ... (vezi toată discuția)
Confidentialitate s.stefan s.stefan Buna ziua, Titlul executoriu are caracter secret sau poate fi inmanat oricui de exemplu unei matuse? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Adresa asociatiei de proprietari. care e ? fanrapid2 fanrapid2 Doresc sa trimit o scrisoare oficiala asociatiei de proprietari si nu stiu exact care e adresa. Fiecare locatar are numar de apartament, dar asociatia (care e ... (vezi toată discuția)