avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum vor fi impartiti copiii din 2011
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum vor fi impartiti copiii din 2011

va rog sa-mi spuneti si mie ce prevede Noul Cod Civil, care va intra în vigoare din 2011,in ceea ce priveste divortul si incredintarea minorilor.este adevarat ca vom avea parte de incredintarea comuna?
In mod normal, noul Cod civil si noul Cod penal vor intra in vigoare pe 1 octombrie 2011.
Dar asta este o poveste de adormit copiii, pentru ca pana atunci se schimba guvernul, si vor fi alte termene dupa placul noii guvernari.
Asa ca nu va faceti planuri dupa acest vestit nou Cod civil.
cum vor fi impartiti copiii din 2011?
:D:D
Copiii vor fi incredintati (atribuirea priveste bunuri ) dupa aceleasi criterii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrarea in vigoare a noului cod civil antonroja antonroja Noul cod Civil cind a intrat s-au va intra in vigoare sau in monitorul oficial 511/24.07.2009 sa publicat Legea Codului civil si astfel ca alesii locali ... (vezi toată discuția)
Proiectul noului cod civil: articolul 412 custodie.comuna custodie.comuna In sedinta de guvern din data de 11.03.2009 a fost aprobat proiectul noului cod civil, care va inlocui actualul cod al familiei. Conform actualului cod al ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna BDR BDR buna ziua sotul meu a intentat actiune de divort anul trecut,mentionez ca avem un minor in varsta de 11 ani care mi-a fost incredintat mie . sotul meu a ... (vezi toată discuția)