avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... buna seara
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

buna seara

am si eu o nedumerire. as vrea sa incep si eu un gen de " afacere" dupa cum am vazut la tv....producere si comercializare de conserve si muraturi...si as vrea sa stiu ce forma juridica trebuie sa am...mentionez ca materia prima e din productia proprie; si inca ceva...locuind la sat as dori sa incerc si cu producere de pizza, tot la comanda, si in cazul acesta vreau sa stiu cum pot fi in legatitate. infiintarea unei Af ar fi de ajuns?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:00, 16 Noiembrie 2010
Infiintati intreprindere individuala sau inteprindere familiala. Costurile sunt mult mai mici.
Va recomand intrprindere individuala. Puteti sa aveti pana la 5 angajati. Detalii infiintare aici:
[ link extern ]
in legatura cu documentele privitoare la atestarea profesionala...am lucrat timp de 11 luni in strainatate la un restaurant, in aceasta perioada primind calificarea de bucatar..credeti ca poate fi deajuns?in tara nu am vechime in munca...pentru ca nu am lucrat
Da, e de ajuns. Daca puteti dovedi ca aveti un act de calificare, il traduceti si-l anexati la cererea de inmatriculare a intreprinderii individuale sau intreprinderii familiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri intreprindere individuala si avantaje aylinutza aylinutza care sunt costurile infiintarii unei intreprinderi individuale si ce avantaje are aceasta fata de un AF?eu si sotul vrem sa dechidem un magazin intr-un spatiu ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala calina mihaela calina mihaela Imi cer scuze.Revin cu intrebarea la care nu am primit raspuns-ce acte imi trbuie sa infintez o inteprindere individuala,unde trebuie sa merg ?Sunt studenta in ... (vezi toată discuția)
Productie muraturi,zacusca Jimmy74 Jimmy74 Buna ziua as dorii si eu sa incep sa produc si sa comercializez,sacusca,muraturi...\"ca la mama acasa\",as dorii daca ma poate indruma cineva,de unde sa ma ... (vezi toată discuția)