avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... stimulente
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

stimulente

Buna seara. Sunt o mamica care s.a intors la lucru din concediu postnatal inainte de a implini copilul 2 ani si pentru acest lucru primeam de la stat un stimulent de 100 ron. Incepand cu luna trecuta acest stimulent mi.a fost retinut ( copilul implineste 2 ani anul viitor in luna mai ). Exista vreo lege conform careia s.a dispus retinerea acestui stimulent? MULTUMESC ANTICIPAT.
nu, dar cert este ca s-au retinut.Si eu sunt exact in acceasi situatie. Azi merg la ei sa-i intreb "de sanatate".Daca aflu ceva concret, revin.
Va doresc sanatate si sa cresteri mari :wave:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program redus crestere copil  Daca am optat pentru un an concediu ingrijire copil si ma intorc la serviciu, am dreptul pana la 2 ani program redus? mi s-a spus ca numai pana la un an. (vezi toată discuția)
Am pierdut indemnizatia pentru ccc? andreeamarissa andreeamarissa buna ziua, Am o nelamurire foarte mare in legatura cu alegerea timpului petrecut acasa cu cel mic,daca sa fie un an sau doi.Din cate am inteles eu mamicile ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie vs luna tatalui Natalia Balazs Natalia Balazs Eu momentan sunt in CCC si doresc sa ma intorc la servici cu 60 de zile inainte ca fiul meu sa implineasca 2 ani. Cand ma intorc eu la servici, tatal va sta ... (vezi toată discuția)