avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... program redus crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

program redus crestere copil

Daca am optat pentru un an concediu ingrijire copil si ma intorc la serviciu, am dreptul pana la 2 ani program redus? mi s-a spus ca numai pana la un an.
Cel mai recent răspuns: , Consultant credite si finantari 12:37, 27 Februarie 2012
da, pana la 2 ani, aveti dreptul la program de 6 cu plata integrala de 8 ore.
si tot pana la 2 ani primesc cei 500 ron pe luna, pentru reinsertie, daca ma intorc la serviciu din ziua cand bebe implineste un an?
Daca ceea ce am inteles noi, oamenii de rand, este corect, da, veti primi cei 500 lei...se pare ca unele mamici au primit doar o parte din cei 500 lei, respectiv 100 lei, pentru ca asa au inteles sa aplice legea cei responsabili de acest lucru. Mentionez ca mamica in cauza lucreaza in invatamant, a revenit dupa un an la scoala si a primeste doar 100 lei. Deci, orice e posibil....
deci legea se poate interpreta si altfel? adica nu se dau 500 ron in orice situatie in care mama s-a intors la lucru chiar si cu o zi inainte de implinirea primului an al celui mic?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu ingrijire copil carmen morogan carmen morogan buna ziua! va rog frumos sa ma indrumati si pe mine...de la serviciu nu au stiut sa imi spuna..eu sunt o proaspata mamica si am optat ptr.concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu ingrijire copil - rog lamurire! madi1983 madi1983 Buna ziua! Lucrez in invatamant, de meserie invatatoare (urmeaza sa nasc peste o luna si un pic)...daca optez pt concediu 2 ani, dar vreau sa ma intorc mai ... (vezi toată discuția)
Intrerupere ccc inainte de doi ani, stimulent de insertie doinavoicu doinavoicu Buna ziua, Poate cineva sa imi spuna, va rog, daca intrerup concediul pentru ingrijirea copilului la mijlocul lunii (de ex la 15 februarie) iar plata ... (vezi toată discuția)