avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... conditii de infiintare cabinet notarial
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

conditii de infiintare cabinet notarial

poate fi infiintat un cabinet notarial pe PFA, intr-un spatiu cu destinatie de locuinta fara acordul vecinilor ?
Fara acordul vecinilor nu se poate.
Insa, un cabinet notarial nu se infiinteaza decat in conditiile prev.de Legea notarilor publici si a activitatii notariale, nr.36/1995, prin ordin al Min.Justitiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul refuza sa-si dea acordul pt infiintare cabinet avocatura fldan fldan Ce pot sa fac in situatia in care un vecin refuza sa-si dea acordul pentru ca sa-mi infiintez cabinetul de avocatura in apartamentul proprietatea mea ? (vezi toată discuția)
Legea 77/2012 - s-a publicat regulamentul de aplicare? mirela20 mirela20 Buna ziua, am si eu o intrebare. Stiti ceva despre regulamentul de punere in aplicare a legii 77/2012 pentru modificarea si completarea Legii notarilor publici ... (vezi toată discuția)
Acord asociație de proprietari pentru infiintare pfa wasil wasil Bună ziua, Numele meu este Diana, și sunt în procesul de înființare a unei Persoane Fizice Autorizate (PFA). Locuiesc într-un apartament închiriat ... (vezi toată discuția)