avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... conditii de infiintare cabinet notarial
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

conditii de infiintare cabinet notarial

poate fi infiintat un cabinet notarial pe PFA, intr-un spatiu cu destinatie de locuinta fara acordul vecinilor ?
Fara acordul vecinilor nu se poate.
Insa, un cabinet notarial nu se infiinteaza decat in conditiile prev.de Legea notarilor publici si a activitatii notariale, nr.36/1995, prin ordin al Min.Justitiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinul refuza sa-si dea acordul pt infiintare cabinet avocatura fldan fldan Ce pot sa fac in situatia in care un vecin refuza sa-si dea acordul pentru ca sa-mi infiintez cabinetul de avocatura in apartamentul proprietatea mea ? (vezi toată discuția)
Acord asociație de proprietari pentru infiintare pfa wasil wasil Bună ziua, Numele meu este Diana, și sunt în procesul de înființare a unei Persoane Fizice Autorizate (PFA). Locuiesc într-un apartament închiriat ... (vezi toată discuția)
Legea 77/2012 - s-a publicat regulamentul de aplicare? mirela20 mirela20 Buna ziua, am si eu o intrebare. Stiti ceva despre regulamentul de punere in aplicare a legii 77/2012 pentru modificarea si completarea Legii notarilor publici ... (vezi toată discuția)