avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... drept de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

drept de circulatie

am fost prins conducand cu permisul suspendat miau facut dosar si miau dat dovada fara valabilitate fara drept am facut cerere pt ami da drept de circulatie insa miau respins-o,am facut plangere iar miau respins ce se poate face pt ca asta imi este meseria de sofer si sunt si intretinator de familie
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 15:49, 27 Noiembrie 2010
reghina23 a scris:

dar as avea ceva sanse sa enervez procurorul si sa imi trimita dosarul in instanta, si unde se va formula cererea?
va multumesc



Procurorul va lua masurile legale in functie de starea de fapt si de drept si neindoios,duba analiza probatoriilor administrate in cauza.
Intrebarea pusa de dvs,este cel putin...copilareasca
Interventie moderator Va rog sa nu mai deschideti aceeasi discutie in forum de mai multe ori, contravine pct. 3.3 din regulamentul de postare, regulament ce poate fi citit aici:
www.avocatnet.ro/content/tag...
Pentru a primi raspunsuri la intrebari in legatura cu aceeasi problema, va rog sa continuati discutiile deschise. Multumesc!

Gabriela Pintea

reghina23 a scris:
exista undeva vre-un sie ceva de unde pot sa aflu daca dosarul meu de la udriste a ajuns la parchet sau ceva de genu sunt anchetat pt conducere fara permis? permisulfind suspendat


Denean a raspuns:
este portalul Just.ro


adutescu a raspuns:
Pe www.portal.just.ro nu puteti vedea decat daca a ajuns in instanta.
Altfel, daca e in curs de cercetare/urmarire penala nu puteti sti decat de la organul respectiv, mergeti la ofiterul care v-a anchetat si intrebati-l de cursul dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o problema - conducere autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice MariusS82 MariusS82 Buna ziua . Am o problema si va rog sa ma ajutati. In data de 10.06.2010 am fost identificat conducand un autovehicul sub influenta bauturilor alcoolice si ... (vezi toată discuția)
Accident rutier fara permis linuxx linuxx buna, am fost implicat intr-un accident rutier, conducand o motocicleta fara asigurare si fara a poseda permis de conducere, am acrosat in spate un ... (vezi toată discuția)
Permis retinut, dosar nesolutionat - ce se poate face? istratecristinel istratecristinel am retinut permisul din data de 16 03 2010 de catre pol. popesti leordeni. din data de 26 08 2010 sa facut referat de terminarea urmaririi penale la parchetul ... (vezi toată discuția)