avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Ce fel de contract trebuie sa facem?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Ce fel de contract trebuie sa facem?

Buna ziua
As dori o indrumare. Avem o firma de constructii. O persoana fizica ne-a ajutat sa incheiem un contract de antrepriza cu o societate. Doreste 5 % din suma contractata. Cum putem proceda sa-i dam acei 5% din suma, dar sa fie legal. Ce fel de contract trebuie sa facem? Persoana fizica nu este angajatul firmei, nu are firma si nu este persoana autorizata.
va multumim!
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 12:46, 16 Noiembrie 2010
Dumneavoastra ne solicitati sa va indrumam cum sa faceti sa puteti "da legal spaga"?:hammer:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de antrepriza generala de constructii aslan aslan Buna ziua, Am rugamintea daca ma poate ajuta cineva cu urmatoarea speta: O societate comerciala, doreste sa realizeze un proiect de investitii imobiliare ... (vezi toată discuția)
Nu stiu ce contract sa compun. am cumparat de pe internet un ... beghean beghean Nu stiu ce contract sa compun. Am cumparat de pe internet un cd cu mai multe modele de contracte. De curand am facut o oferta unei persoane fizice si este de ... (vezi toată discuția)
Cum pot folosi o astfel de coneiune la net? consuello3 consuello3 Va rog daca puteti sa ma ajutati cu urmatoarea dilema: Mi-am tras net pe adresa de acasa. Ulterior mi-am infiintat si o fima pe aceeasi adresa. As vrea sa ... (vezi toată discuția)