avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 297 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare contract de munca

firma la care lucrez nu a mai platit salariile de 3 luni si de o luna tot personalul este in somaj tehnic(OUG 4/2010).deoarece mi-am gasit alt loc de munca, vreau sa stiu cum poate inceta contractul meu de munca ? multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:40, 16 Noiembrie 2010
depuneti la firma o demisie
boccca a scris:

firma la care lucrez nu a mai platit salariile de 3 luni si de o luna tot personalul este in somaj tehnic(OUG 4/2010).deoarece mi-am gasit alt loc de munca, vreau sa stiu cum poate inceta contractul meu de munca ? multumesc.

Salariatul poate demisiona fără preaviz dacă angajatorul nu îşi îndeplineşte obligaţiile asumate prin contractul individual de muncă - art.79 alin.8 C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectarea contractului de munca de catre angajator b54pui b54pui sunt angajat la o firma in contractul de munca scrie ca lucrez 8 ore pe zi eu lucrez 14 ore si alte nereguli vreau sa imi dau demisia trebuie sa stau in ... (vezi toată discuția)
Demisie sub somaj tehnic raulmotica raulmotica Buna ziua As dori o informatie privind demisia sub somajul tehnic. Firma la care lucrez eu este in somaj tehnic. In conditiile in care, eu ca angajat fiind ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz sau acordul partilor Laura665 Laura665 va rog sa imi spuneti si mie in actuala reglementare care sunt articolele pentru demisia cu preaviz si care sunt pt demisia cu acordul partilor. am cautat ... (vezi toată discuția)