avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Am nevoie de contabil?!?
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Am nevoie de contabil?!?

Buna ziua,

Inca un incepator cu intrebari stupide :P, si sper sa ma luminati.

1. Vreau sa imi deschid o firma cu domeniul de activitate: asistenta management (sau ceva in genul) ce cod nou C.A.E.N. trebuie sa folosesc?
2. firma vreau sa o deschid cat mai repede, dar nu stiu cand o voi folosi (poate dura si 8 luni) in toata aceasta perioada (sa zicem 8 luni) nu o sa am nici un fel de activitate...trebuie sa angajez neaparat un contabil? si daca da e suficient un contabil care sa nu fie expert contabil? incerc sa minimizez costurile de intretinere pana cand voi avea activitate, ca la 300ROn cat imi ia un expert contabil in C-ta cheltuiesc cam mult pana o sa dau si de bani ;)

deci as vrea sa stiu la o firma fara activitate ce cheltuieli imi apar (o sa fiu platitor de T.V.A.)
Ultima modificare: Miercuri, 20 Februarie 2008
Giapettin, utilizator
Cel mai recent răspuns: M_d , utilizator 20:03, 3 Aprilie 2009
Daca expertul respectiv este membru activ ceccar, puteti incheia cu el un contract pentru semnarea si certificarea bilantului.
Multumesc pentru raspunsul prompt !

Va doresc un sfarsit de saptamana excelent !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate angajare economist ioanaep ioanaep Buna ziua, este obligatoriu ca o firma sa aiba angajat economist pe firma? multumesc (vezi toată discuția)
Declaratia pe 0 pentru o firma fara activitate designer.aed designer.aed Buna ziua. Administrez un srl neplatitor tva, cu obiect activitate design interior. Activitatea firmei este pe 0 si declarata astfel de contabil la ANAF de mai ... (vezi toată discuția)
Declaratiile care se depun la fisc pot fii depuse de administrator? Fl0r3ntina Fl0r3ntina buna ziua, am infiintat o firma sunt asociat unic si administrator, nu am fff multe facturi in medie 20-30 de facturi pe luna, domeniu de activitate ... (vezi toată discuția)