avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum sa imi recuperez bani de la o firma
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum sa imi recuperez bani de la o firma

prin ce mijloace pot sa imi recuperez bani de la o firma?am vrut sa plec in germania la lucru,am facut cu firma Y un precontract si am platit o taxa de 250 euro pe chitanta,dupa care mi-a zis ca o sa se facu un contrac cand ajung acolo,intre timp am aflat ca de fapt cand ajung acolo nu se mai face nici un act,am fost la firma respectiva sa imi cer bani inapoi ca nu mai vreau sa plec,de acolo doamna respectiva a zis sa stau linistita ca ma suna cand sa ma duc dupa bani,am asteptat cateva zile dar nimik,am fost iar acolo si a zis sa mai astept sa vb cu patronu sa vada ce zice el>......si tot asa ma amana.ce ar trebui sa fac eu????
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 19:03, 16 Noiembrie 2010
ar trebui sa va duceti acolo foarte hotarat sa va recuperati banii !!!!!
In primul rand nu ar trebui sa plecati de acolo pana nu vorbiti cu o persoana de decizie , apoi sa ii anuntati ca veti face si plangere impotriva lor pentru inselaciune.............
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2010
Lavinia Marian, Consilier juridic
Puteti sa actionati in pretentii acea societate pentru recuperarea prejudiciului cauzat prin nerespectarea intelegerii,daca aceasta s-a datorat culpei societatii sau unor cauze obiective ,care nu va sunt imputabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teapa cu locuri de munca in germania anul2015 anul2015 Buna Dimineata. Povestea este urmatoarea. Mama mea a vrut sa plece si ea la ingrijit batrani in Germania, din pacate a ales o firma de intermediere nu tocmai ... (vezi toată discuția)
Convocare in vederea cercetarii disciplinare ale2012 ale2012 buna ziua,sotul meu a lucrat la o firma de legume fructe din data de 14.03.2014 urmand ca in 1 agust 2014 patronu ia dat pe concediu pe toti din firma ... (vezi toată discuția)
Probleme cu legea germana inna100 inna100 Buna ziua.Nu stiu in ce masura ma puteti ajuta, nu stiu dc cunoasteti legile Germaniei, dar poate aveti cunostinte. Povestea e urmatoarea.:Am venit anul ... (vezi toată discuția)