avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Propunere topic nou
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Propunere topic nou

Consider ca un topic de genul: "Termeni de specialitate pe intelesul tuturor" ar fi foarte util atat noilor utilizatori cat si celor care, desi nu sunt consultanti, participa activ la activitatea acestui forum. Eventual, in masura posibilitatilor, acest topic ar fi binevenit pe pagina pe care se posteaza intrebarea, astfel incat cei care doresc sa puna intrebari sa se familiarizeze cu termenii de specialitate pe care-i intalnesc in situatiile intervenite in viata lor. Fiind un forum cu subiecte preponderent juridice cred ca primul scop ar trebui sa fie acela de a-i ajuta pe utilizatori sa inteleaga acesti termeni inainte de a pune o intrebare si s-ar economisi mult timp pentru a raspunde la intrebari de genul: " Ce inseamna citativul?" sau "Ce presupune actiunea revocatorie".
Cred ca la acest topic se pot posta explicatii pentru termeni si expresii chiar daca nu s-au pus intrebari, in masura in care consultantii de specialitate dispun de timpul necesar.
Am postat o intrebare de acest tip in sectiunea "Cultura generala" dar nu cred ca va fi foarta vizibila nici pentru vechii utilizatori si nici pentru cei noi. www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc pentru atentia acordata.
L.C.
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2010
Laura Ciobeica, moderator
Cel mai recent răspuns: eumarian , utilizator 22:31, 21 Noiembrie 2010
Toti consultantii care posteaza pe acest forum fac o activitate benevola si din placerea de a ajuta persoanele aflate in nevoie.
Acasta activitate este facuta in limita timpului disponibil al celor care scriu

Nu cred ca exista timpul necesar pentru a se pune in aplicare aceasta propunere,mai ales ca exista destule posibilitati pe Internet pentru a se afla intelesul unor cuvinte de specialitate.
:yes: In plus, e ca si cum ai invata ruseste cu dictionarul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatnet.ro clcristian clcristian Sunt dezamagita ca nu-mi raspundeti la intrebare dar imi umpleti casuta de mail cu tot felul de articole... (vezi toată discuția)
Intrebari complicate rolex rolex In perioada 15.28 august am pus 8 intrebari pe forum sub userul rolex. Am primit raspuns numai la o singura intrebare. Restul de 7 au ramas fara raspuns. Se ... (vezi toată discuția)
Propunere infiintare sectiune : dictionar termeni juridic/expresii juridice Cristina Toda Cabinet de Avocat Cristina Toda Cabinet de Avocat Consider oportuna infiintarea unei sectiuni in care sa se regasesca definitiile termenilor juridici precum si a expresilor juridice.Consider ca ar fi de real ... (vezi toată discuția)