Consider ca un topic de genul: "Termeni de specialitate pe intelesul tuturor" ar fi foarte util atat noilor utilizatori cat si celor care, desi nu sunt consultanti, participa activ la activitatea acestui forum. Eventual, in masura posibilitatilor, acest topic ar fi binevenit pe pagina pe care se posteaza intrebarea, astfel incat cei care doresc sa puna intrebari sa se familiarizeze cu termenii de specialitate pe care-i intalnesc in situatiile intervenite in viata lor. Fiind un forum cu subiecte preponderent juridice cred ca primul scop ar trebui sa fie acela de a-i ajuta pe utilizatori sa inteleaga acesti termeni inainte de a pune o intrebare si s-ar economisi mult timp pentru a raspunde la intrebari de genul: " Ce inseamna citativul?" sau "Ce presupune actiunea revocatorie".
Cred ca la acest topic se pot posta explicatii pentru termeni si expresii chiar daca nu s-au pus intrebari, in masura in care consultantii de specialitate dispun de timpul necesar.
Am postat o intrebare de acest tip in sectiunea "Cultura generala" dar nu cred ca va fi foarta vizibila nici pentru vechii utilizatori si nici pentru cei noi.
www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc pentru atentia acordata.
L.C.