avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Declaratie datorie si demisie fara data
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Declaratie datorie si demisie fara data

Buna ziua,
Am nevoie de ajutorul dvs in urmatoarea problema:
De 8 luni lucrez la acelas patron.Am o anumita suma de restituit patronului (acesti bani sunt din marfa vanduta fara acte).M-a pus sa dau o declaratie cum ca nu voi pleca din firma pana la restituirea datoriei si in cazul in care voi pleca sa achit datoria in 13 zile, nu as fi plecat daca nu m-ar fi decazut din functia avuta pe un salariu dublu.M-a mai pus sa imi dau demisia fara a pun data pe ea.Ce valoare are acea declaratie?Ce imi poate face?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:25, 16 Noiembrie 2010
Prin acea declaratie vati obligat sa platiti o datorie,ati recunoscut suma -rau ati facut deoarece nu avea alte dovezi pt acea datorie;
Demisia ---nu conteaza ca nu are data deoarece o poate folosi oricand -.
Va poate da acum in judecata pt recuperarea prejudiciului-pana la momentul semnarii declaratiei nu avea nici o dovada.
Dar cartea de munca o pot lua de la el? Nu am avut martori la declartie.In judecata daca ii cer sa arate de unde e datoria cum dovedeste daca marfa nu avea factura?
Carnetul de munca il puteti lua de la el .. in cazul unui refuz privind eliberarea carnetului de munca, se poate sesiza in scris aceasta situatie Inspectoratului Teritorial de Munca sau instantei judecatoresti competente din zona in care angajatorul isi are sediul.
Ultima modificare: Marți, 16 Noiembrie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la firma la care lucrez.urgent pls! Sr1977 Sr1977 Buna! Am si eu o nelamurire.Lucrez al o firma particulara cara maine -19.01.09-ma va trimite in somaj. Eu am lucrat ca sofer si am luat bani de delegatie pe ... (vezi toată discuția)
Lipsa gestiune si obligare demisie fara preaviz mona15 mona15 buna ziua vrea sa stiu ce pot sa fac daca am iesit lipsa gestiune si obligata sa mi dau demisia fara preaviz. am preluat o gestiune fara inventar (greseala ... (vezi toată discuția)
Decizie imputare inventar, bilet la ordin mcvarual mcvarual L-am dat in judecata pe patron, am continuat sa lucrez in aceeasi firma, dar am mai descoperit niste lucruri, care imi sunt neclare. Chestiunile neclare ... (vezi toată discuția)