avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... micsorarea pensiei alimentare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

micsorarea pensiei alimentare

Buna ziua
in urma divortului copilui a fost incredintat tatalui si s-a stabilit prin hot definitiva si irevocabila suma de 100 euro/luna din cauza ca am ramas fara loc de munca am deschis proces pentru micsorarea pensiei alimentare si s-a stabilit minimul pe economie incepand cu data de 20.06.2010.Pana luna asta am platit tot 100 euro
intrbarea mea este pot sa nu-i mai platesc pensia pana cand ajung la zi cu banii ?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 11:25, 17 Noiembrie 2010
Daca a fost micsorata pensia, de ce ati platit aceeasi suma?
pentru ca avocatul mau a fost in vacanta si nu am putut afla ce a hotarat tribunalul
Din pacate, de acum inainte platiti suma diminuata.
de ce din pacate as dori un raspuns mai detaliat daca se poate
va maltumesc
veti intra intr/o incurcatura daca nu ii platiti pana nu ajungeti la zi. totusi puteti incerca asta ca oricum aveti cum sa dovediti noul cuantum al pensiei cu hotararea irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Micsorarea pensiei alimentare mirka mirka Buna ziua, in urma divortului copilul a fost incredintat tatalui prin hot definitiva si irevocabila si sa platesc o pensie alimentara de 100 euro/luna prin ... (vezi toată discuția)
Obligatia parintelui caruia nu i-a fost incredintat minorul mirka mirka Buna ziua, as vrea sa stiu daca parintele caruia nu i-a fost incredintat copilul trebuie sa suporte toate cheltuielile in ceea ce priveste cresterea minorul ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara mirka mirka Buna ziua, in urma divortului copilul meu a fost incredintat tatalui prin hot definitiva si irevocabila platesc o pensie alimentara de 100 euro. De cateva ... (vezi toată discuția)