avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... radiere masina de la impozit
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

radiere masina de la impozit

Salut.Am vandut o masina pe numele meu acum 3 ani si am vandut-o fara a face vreun contract de vanzare- cumparare .Acum nu mai pot sa dau de persoana careia i-am vandut masina si nu mai am niciun act al masini in posesie.Intrebarea mea ar fi : Cum pot sa radiez masina de la impozit , neavand niciun act al ei si nici contract de vanarea cumpare?Si de asemenea as fi curios daca se poate sa scap de plata impozitului intrucat acesta s-a acumulat timp de 3 ani?Va rog lamuriti-ma.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:59, 16 Noiembrie 2010
1-Radierea auto o puteti realiza contactand personal SPR,care in urma verificarii aspectelor declarate de dvs referitor la instarinarea autoturismului vor dispune verificari,in urma carora vor elibera dovada prin care ,autoritatea fiscala va dispune radierea
2-Obligatiile fiscale aferente auto ,vor trebui achitate pana la momentul radierii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum radiez din circulatie o masina fara acte? marin44 marin44 Buna seara am si o problema si va rog sa ma ajutati ,am o masina inmatriculata pe ordonanta adica prin instanta pt taxa si am inmatriculato pe mine pt un ... (vezi toată discuția)
Scoatere din evidență fiscale autovehicul rămas la fostul sot Chitarane Chitarane Buna ziua. Am divorțat în 2016 dar nu am făcut si la partajul bunurilor. Fostul soț a rămas cu .masina, teren si casa, in fapt. Masina a vândut.o si a ... (vezi toată discuția)
Radiere auto instrainat fara certificat fiscal LorentF LorentF Buna ziua. In 2008 am vandut autoturismul unei cunostinte in baza unei chitante de mana. Cand m.am prezentat la circa financiara sa scot fiscal mi s.a spus ... (vezi toată discuția)