avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... vechimea in studiile absolvite
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

vechimea in studiile absolvite

va rog mult de tot sa ma ajutati cu in raspuns in temeiul legii.
consilierul personal al primarului poate asimila vechime in administratie publica?
dar daca primarul ii da prin dispozitie atributii cu caracter administrativ?
vrea un temei legal.
va miltuymesc mult!
Cel mai recent răspuns: Alexia2760 , utilizator 08:39, 20 Ianuarie 2011
mihai,te contrazic,,,ANFP A luat in considerare vechimea acumulata in postul de consilier alprimarului la concursul de ocupare a postului de secretar
si de ce nu ai contestat? te referi la postul de la primaria Afumati? :)
cum sa nu contest , am si dosar pe rolul curtii de apel.
dar au calcat pe tot ce puteau sa calce.
Aceeasi situatie a fost si la alte comune...cum ar fi Belcesti de Iasi , numai ca persoana sustinuta era consilier juridic al Consiliului Local...am inteles ca nici asta nu este considerata de ANFP vechime in specialitatea studiilor...am facut sesizare la ei si...numai in bataie de joc mi s-a raspuns...s-au tras destule sfori..."Traim in Romania..."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Delegare atributii functie conducere alexandru2004 alexandru2004 In anul 1997 am absolvit Colegiul administratie locala /secretariat ( SSD) angajandu-ma la Primarie in fct. de ref. de specialitate in cadrul compartimentului ... (vezi toată discuția)
Contestarea dispozitiei primarului visinoiu75 visinoiu75 Am lucrat ca functionar public intr-o primarie pe urbanism si investitii, iar dupa alegeri am devenit viceprimar. Pe langa atributiile delegate de primar si pe ... (vezi toată discuția)
Comisiile de licitatii florin_brindas florin_brindas pot face parte viceprimarii si consilieri personali ai primarului din comisia de licitatie, numita prin dispozitia primarului? (vezi toată discuția)