avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajatorul poate sa ma trimita in somaj daca mai am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajatorul poate sa ma trimita in somaj daca mai am aproximativ un an pana la pensionare?

Angajatorul poate sa ma trimita in somaj daca mai am aproximativ un an pana la pensionare?
Cel mai recent răspuns: Marian Senchiu , Avocat 10:03, 17 Noiembrie 2010
puteti gasi raspunsul la intrebarea dumneavoastra aici:

www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces impotriva sotiei titularului decedat theoxtheox theoxtheox Buna ziua As dori sa va prezint un caz concret. Tatal meu a facut un credit de nevoi personale la o banca, fara giranti sau garantii imobiliare. Intre ... (vezi toată discuția)
executare silita/leasing auto....am mari probleme! g.draghici44 g.draghici44 am un contract cu rci pe 6 ani, am platit 3 ani si mai sunt 3 in prezent am ramas cu ratele restanta {din luna iunie 2010}..cu suma de 3500 lei-Ron am ... (vezi toată discuția)
Pensionare conform modificarilor legislative dana_ludmila dana_ludmila Angajatul X indeplineste conditiile de pensionare pt. limita de varsta la data de 25 mai a.c. Cand ii depune dosarul la CP angajatorul? Cand emite ... (vezi toată discuția)