avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

buna ziua as avea si eu o intrebare as dorii sa stiu daca cineva de pe forum a inmatriculat masina fara taxa auto IN CAT TIMP A TI PRIMIT ACASA COMUNICAREA HOTARARII SI DUPA ACEEA CAT TIMP DUREAZA DUPA CELE 15 ZILE INVESTIREA EI IN HOTARARE DEFINITIVA SI IREVOCABILA
Cel mai recent răspuns: Cabinet avocat Larisa Dudciuc , Avocat 06:51, 18 Noiembrie 2010
Depinde de complet.........la unele intr-o luna,alta data 3 saptamani.
Si in cazul investirii depinde cam 1 saptamana,2.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto ovimat ovimat buna ziua as vrea sa va intreb daca am primit comunicarea hotararii acasa acele 15 zile care trebuie sa astept trebuie sa fie lucratoare sau calendaristice si ... (vezi toată discuția)
Taxa auto - proces castigat levigabi levigabi Stie cineva daca voi platii taxa auto cu procesul castigat si sentinta data pe 20 martie ? A fost cineva la Serviciul inmatriculari ?Si Daca da ,cu ce ... (vezi toată discuția)
Hotararea de divort si de partaj anymaryh anymaryh Buna ziua! Daca se poate sa ma ajutati intr-o problema!!! Am terminat divortul de comun acord la inceputul lui feb 2010 si partajul prin tranzactie de comun ... (vezi toată discuția)