avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

buna ziua as vrea sa va intreb daca am primit comunicarea hotararii acasa acele 15 zile care trebuie sa astept trebuie sa fie lucratoare sau calendaristice si pentru investirea hotararii unde trebuie sa ma adresez si cat dureaza?
Dupa trecerea a 15 zile calendaristice de la comunicare verificati daca nu s-a depus recurs, iar daca nu s-a depus mergeti la registratura Tribunalului unde v-ati judecat si depuneti o cerere de investire cu formula definitiva si irevocabila la care anexati taxa de timbru de 4 lei si timbru judiciar de 0,3 lei si bineinteles copia hotararii ce v-a fost comunicata. Cand depuneti va comunica si termenul in care sa veniti sa ridicati hotararea pentru ca depinde de gradul de incarcare al Registraturii dar de regula in maxim 5-7 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am castigat recursul! cum obtin copia dupa hotarare? chitzul chitzul Am castigat recursul pentru amenda de la politia rutiera. De la Informatii Sectia ix am fost plimbat la registratura, de acolo la arhiva, la arhiva m-au trimis ... (vezi toată discuția)
Cai de atac integrity integrity a fost admisa in parte, actiunea reclamantei - proces civil raspundere delictuala; pe portal scrie ca pot ataca cu recurs in 15 zile - termenul de 15 zile de ... (vezi toată discuția)
Intrebare- comunicare hotarare divort milka2 milka2 buna seara am si eu o problema 7 august tribunalul iasi a redactat sentinta ca am castigat eu apelul in caz de un minor dar eu nu am stiut eu am adresa ... (vezi toată discuția)