avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarii compensatorii

Daca am fost concediata cu data de 6.10.2010 din motive ce nu tin de persoana salariatului, pe data de 8.11.2010 mi s-a facut ultima plata si nu mi s-a platit macar un salariu compensatoriu potrivit CCUN pe 27-2010 ce trebuie sa fac? Mentionez ca am lucrat ca laborant informatica la un liceu. Cate salarii compensatorii au dreptul cei care au fost disponibilizati in invatamant ?
Cel mai recent răspuns: dgnConsulting , Contabil 10:49, 17 Noiembrie 2010
Pentru a va obtine selariul compensatoriu trebuie sa mergeti in instanta, beneficiati de minim 1 salariu compensator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nr salarii compensatorii in invatamant inghetata inghetata Pe data de 6.10.2010 imi inceteaza preavizul. Am lucrat 21 de ani la liceul care face disponibilizarea. Cate salarii compensatorii am dreptul? Cei de acolo ... (vezi toată discuția)
Concediere pe motiv de restructurare deceballus deceballus in cazul in care o societate concediaza angajati si invoca ca motiv restructurarea posturilor angajatii care sunt concediati primesc salarii compensatorii? (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca ContSters132982 ContSters132982 buna ziua!lucrez la un shoowroom de tamplarie pvc,de 8 luni de zile,tocmai am fost anstiintata verbal ca de la 1 aprilie or sa anchida acest magazin,probleme ... (vezi toată discuția)