avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Cerere de chemare in judecata a companiei de asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Cerere de chemare in judecata a companiei de asigurari

Buna ziua,

Am o problema cu societatea de asigurari, care nu vrea sa plateasca dosarele de daune, telefonic spunandu-ne ca nu gaseste dosarele, desi sunt predate de brokerul de asigurari pe baza de proces verbal semnat si stampilat de asigurator.

Cum sa fac cu cererea de chemare in judecata? Sa solicit instantei obligarea agiguratorului la plata daunelor, mergand pe " Obligatia de a face" art. 674 C Pr.Civ?
Sau ce alt tip de actiune ar merge?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: lemontee , utilizator 12:36, 18 Noiembrie 2010
Asa va trebui sa faceti pt ca acest asigurator nu va plati fara sa fie constrans , fiintotodata acoperit suspect de CSA.
Ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare in judecata pentru o situatie de acest gen? Nu stiu pe ce prevederi legale sa intemeiez cererea de chemare in judecata...
Mai au de achitat 5461,84 lei

Multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire neachitata milu claudiu milu claudiu In 2010 iulie am avut accident cu un asigurat Euroins,in data de 15 noiembrie 2010 s-a emis factura pentru despagubire catre asigurator nici pana in ziua de ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in judecata societate de asigurari lemontee lemontee Buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un model de cerere de chemare in judecata o societate de asigurari, care a platit partial dosarele de daune? noi suntem ... (vezi toată discuția)
Dauna casco-reparatie neplatita de asigurator lemontee lemontee Buna ziua, Am urmatoarea problema: in nov. 2008 am avut o problema la una din masinile societatii.Am deschis dosar de daune, masina a fost reparata in baza ... (vezi toată discuția)